CONVERSES DE "XARXA"

La presència a les xarxes socials de les institucions i polítics és tot un repte,
 a més a més, gens fàcil.

Pot ser uns dels factors per desbancar el Partit Popular del govern de les Illes Balears i de molts ajuntaments ha estat la presència activa a les xarxes socials de partits, agrupacions d'electors i de polítics que han mostrat la seva part més humana i pròxima, intentant guanyar vots i la confiança del votant.

Fins aquí bé, però pel que es veu, i sembla lògic, ni tota l'esquerra està contenta, ni la dreta pels resultats i a més a més les xarxes socials s'estan banalitzant. Es veuen comentaris com si s'estès al bar, opinions sense coneixement de causa. Tothom hi té veu perquè forma part d'aquest gran bar, la "xarxa".

El polític a qui es demana o qüestiona ha de respondre, ja que el guió marca que s'ha de tenir contacte amb els teus seguidors (de vegades amistats, de vegades no), però això pot suposar hores i hores de debat sense fi, de llargues converses de "xarxa", com si es tractés de bar. En el millor dels casos acaba amb una disculpa, o en el pitjor en un trencament per sempre. Igual que en el bar, a la xarxa, tot és possible.

El que preocupa és que el dia a dia del polític, de la institució que està a la xarxa, després de passar tantes hores al bar, sigui menys productiu.