Només em faltava filmar el darrer toc de flabiol

Aquest Sant Martí vaig acabar un projecte que ha durat un any, el documental de les festes de Sant Martí des Mercadal.

Només em quedava enregistrar el darrer toc de flabiol. Durant la missa de caixers vaig aprofitar per anar a casa i passar-me d'aigua per agafar la càmera. Era just per poder filmar el darrer toc de flabiol. Tornant a l'escenari de la festa, l'exregidor de festes, Lluís Arjona, em va demanar si podia fer una foto de tots els caixers.


Després de tot un any xerrant, editant i vivint les festes de Sant Martí amb alguns d'aquests caixers, protagonistes del documental, em vaig sentir com si fos l'exposició pública, em miraven aquells d'aquí m'havia imaginat històries, a qui havia entrevistat, a qui havia extret fets personals i emocionants que els fan sentir les festes d'una manera especial.

En aquell moment, davant meu tantes històries de Sant Martí en una imatge.

-----

El documental es va estrenar el 21 de juliol a la Sala Multifuncional des Mercadal, pròximament tots els que s'han interessat en el projecte rebran el DVD.

Podeu encarregar el DVD a través de esfarcultural@gmail.com o per Watsup: 655097170

Més informació sobre el documental a la pàgina
web de l'Associació Es Far Cultural:www.esfarcultural.net